Sider

tirsdag 30. november 2010

PTF Utplassering 29.nov

Nå skal vi vær utplassert i to!! heile uker YAY!! :)(+ litt til for di som vil). I dag har eg eigentli brukt heile dagen i butikken på å vanne alle potteplantene som er i butikken. Dette var faktisk meir arbeid ein eg først hadde tenkt, eg har aldri vanna blomster før så var kjekt å læra koss eg skulle gjer det og. Tok desverre ingen bilder fra denne dagen, pga det er litt tungvint å holde på å ta bilder mens eg vanner blomster og holde meg rundt masse bøtter fulle av vann. (kanskje like greit, for typisk meg å klare å miste ting i vatn). Men siden dette inlegget blei så kort kan eg like greit skrive litt om korleis eg vanna plantene.
Eg beynte med å fylle opp eit par bøtter med godt lunka vatn, og fant frem ein del planter om gangen som eg skulle vatna. Avispapir lå på gulvet så eg kunne sette blomstene på etter dei var vatna, så det ikkje blei vatn på heile gulvet. Når eg skulle vatna blomstene skulle eg rett og slett stappe heile potta med jord ned i bøtta, slike heile var under vatn. Då den var under vatn kunne du se/høyra at det bobla i bøtta, og da "drakk" blomsten, og når den ikkje bobla meir hadde den "drukket nokk", og var ferdigt vatna, Greit å ha lært korlies vatna potteplanter og :)
Men fant eit pent bilde på google av ei pen julerose.


2 kommentarer:

  1. Fint innlegg, Hilde med den fine julerosa. Har du denne med i oppgaven din om høstens,-vinterens blomster, planter? ;))

    SvarSlett