Sider

tirsdag 30. november 2010

Arbeid til Nairobi prosjektet

Nokk ein dag med "storproduksjon" til julemessa til Nairobiprosjektet. Kompetansemåla som eg har arbeida med denne dagen er dei same som eg jobba meg dagene før.
 • gjere greie for lokale og vitskaplege namn på botanisk materiale
 • bruke materiale på økonomisk måte
  På Onsdagen jobba vi med å laga buketter heile dagen. Vi hadde fått inn ein del varer dagen før som vi kunne bruka. Vi laga bukettane i "reir", for da kunne vi bruke materiale på ein best muleg økonomiske måte, og trenger ikkje bruka så mykje blomster og grønt i som vi måtte brukt om vi skulle laga dei uten. Eg fikk tid å laga 3 ulike dekorative buketter. Eg brukta radialgrupperingsteknikk på alle tre. Fikk desverre bare tatt bilde av to av bukettane eg laga.
 •  Bukett nr 1. brukte eg silkefuru, 3 nellikker, ein anthurium, ei kongla, litt garn og pistac

  Bukett nr 2. var den buketten eg var mest fornøyd med. Eg syns fargane og fasongen var mykje penere på denne. Denne buketten laga eg også i "reir", og brukte grøntmateriale som tilandsia, pistac kongler, nellik og ein cymbidium. Syns den blei kjempe søt.

  Dagens insats er eg eigentleg heil greit fornøyd med, kunne nokk klart lagt fleire buketter på denne dagen, men utvalge var ikkje så veldigt stort, og det gjekk fort tomt for blomster. Eg hadde lite ideer når eg starta dagen, men fikk nå vertfall klart å laga tre buketter fordetom.

  1 kommentar: