Sider

onsdag 10. november 2010

Blomsterarbeid til Agape sitt brudeshow

Vi har fått i oppgave å laga brudebuketter, alterdekorasjoner, ein stor protal som folka skal gå gjennom og dekorasjon til døpefronten. Eg var ikje på skulen første dagen då dei begynnte på protalen, men på onsdagen når eg kom på skulen laga eg og astrid ferdigt protalen som er laga i pinner (skal sette i blomster dagen moteshowet er).

Vi teikna også skisser på korleis brudebuketter vi skulle laga til brudeshowet, då arbeida eg saman med Astrid og Hanna og vi hadde to gode ideer og valte å bruke begge disse to. Hanna skulle arbeida med den eine buketten og eg og Astrid skulle laga den andre. Buketten eg og Asrid skulle laga såg vi i eit blomsterblad og valte og laga ein nesten lik denne, men i andre farger og ikkje heilt samme blomster (utenom at vi valte bruka kala sjølv om det var i den som vi såg i bladet)

Kompetansemåla:

 utføre og tilpasse eget arbeid med blomsterfaglig produkt til høve, rom og underlag, trender og de ønsker og behov kundene har
- utføre dekoroppdrag inne og ute, og tilpasse til disse rom, høve og hva behov kundene har(blir omtrent som denne, valte å bare bruke to kala i stedet for tre.)

Vi fikk begynnt å laga den rundeformen som bruden skulle holde i, og den brukte vi ein halmkrans som vi opna og tok av ein god del halm slik den blei litt tynnare. Deretter surre vi på ulike ulltråder rundt kransen.Tirsdagen og Onsadagen før brudeshowet skulle vær, ranka vi masse blosmter som vi festa i buketten. Den siste dagen, onsdagen ranka vi rosekronblada og festa på dei to kalane me hadde.


Det ferdige resultatet blei vi veldigt fornøyde med. Var veldigt spennande og kjekt å sjå brudebuketten/brudesmykke vi hadde laga på brudeshowet.1 kommentar: