Sider

tirsdag 31. august 2010

Blomsterarbeid for ONS onsdag og torsdag

Onsdagen og torsdagen skulle vi laga eit arrangement på Tango bar i Stavanger. Her skulle det ver "viktige folk" på middag og vi skulle få bli med å laga desse arrengementa som skulle stå der. På onsdagen skulle vi laga eit arrengement oppe på taket/tarassen på tangobar, på dette blei det bruka vikletråd og pinner som skulle dekorera veggane der oppe. Vi snitte og gjor klar solsikkene som også skulle brukast å dekorera veggene saman med pinnane, men desse kunne vi ikkje sette på før rett før vi skulle gå heim dagen etter. På torsdagen skulle vi dekorera med solsikkene på veggen der vi dagen før hadde dekorert veggene med pinner.


Utenom å dekorera veggene med pinnane på med solsikker dekorerte me også inne på tangobar. I vindauga klippa vi opp pinnen som vi spappa mellom dei to laga med glass som var på vindauga. Seinare på dagen blei det også stappa nokon solsikker oppi der.

Utanom å dekorera vindauga med pinner laga vi også nokon arrengement med solsikker, strå, steelgras og pinner. I trappa som gjekk 4 etasjer opp fra inngangsdøra og heilt opp til tarassen/taket der vi dekorerte med pinner og solsikker på veggene laga vi eit stort arrengement som gjenn fra 1-4 etasje mellom trappa, på det brukte vi strå, nokon blomster, steelgrass, og ståltråd.

1 kommentar: